GrID

Vi hjälper er med att dra ned på kostnader, ökad redundans och mer kontroll.

Vi riktar oss mot mindre företag som vill ha tillgång till högkvalitativt material, förvaltningstjänster eller support för att lösa eventuella problem antingen via distans eller on-site.

Våra tider är från 06:00 till 18:00 men kan givetvis ryka in tidigare eller senare beroende på situation.

  • Vi hjälper till att skapa dokument för specifika arbeten
  • Utbilda er hur man jobbar mer effektivt eller orienterar sig i olika skrivbordsmiljöer mer effektivt. Vi hjälper gärna privatpersoner också och utbildar hemma hos er eller via distans.
  • Slippa undan dyra webhosting alternativ med max kap för trafik och data med våra VPS kunskaper kan du istället ta nytta av en helt egen server.
  • Vill du veta ifall det finns något som behövs förbättras så erbjuder vi också Analys – där vi kollar hur ni arbetar med datorn och kommer med punkter som vi skulle kunna hjälpa er att bli bättre på.
  • Vi har stött på så många problem att vi kan det mesta – Ni kan finna väldigt många lösningar i våran Kunskapsbank! Se det som en enklare lösning än google.
  • Vårat tekniska center där vi har en batalj av lösningar för windows baserade enheter som hjälper till under kontorstid och förenklar er vardag.
  • Do It Yourself – är du i behov av en lösning som ännu inte finns på marknaden? Låt oss hjälpa er att skapa den.
  • 3D Printing är något vi håller på med – Ni betalar för material, el och maskintid. Kan ni inget om 3D printing så kan vi självklart ta och lösa inställningarna eller 3D modellen åt er men det kommer då förekomma ett pålägg av vårat administrativa avgift.

För mer information och priser – kontakta Mahiar Ashrafi via mahiar.ashrafi@gmail.com

Vi arbetar på att lära ut medan vi löser det år er så att ni vid senare skedde slipper bli stillastående.

Vi löser ärenden helst över nätet, dvs. på distans, på detta sätt så sparar ni och vi på tid samt pengar – ni slipper betala för resekostnader och vi kan börja hjälpa er snabbare. Är det så att det behövs någon på plats så har vi en fastkostnad på resekostnaden och inga kostnader per kilometer.

Vi löser ärenden per inkommande basis med vårat kösystem och prioriteringssystem.

Mahiar A.

Mahiar A.

Produkt Utvecklare

Mahiar är våran Produkt Utvecklare. Han är den som kommer sätta upp era VPS tjänster eller hjälpa Damian med större 3D Modeller som ska printas. Mahiar jobbar för närvarande också inom vården som IT Tekniker men även för privatpersoner.

E-post: mahiar@gridux.se

TBA

TBA

TBA

TBA

TBA

TBA

TBA

TBA

GrID är en startup som riktar sig in mot mindre företag/andra startups där det inte handlar om att vara först utan att få något att fungera bra och stabilt.

GrID’s motto är att agera förebyggande/proaktivt genom att dela med sig av sin kunskap och teknologi med andra likasinnade.

Vi ser inte fram emot framtiden – vi ska skapa den.

Vi sammarbetar gärna med andra startups eller andra större aktörer med att brainstorma fram idéer, lösningar, tjänster eller produkter.

T.F.G är då ett system som sitter på huvudet och lättåtkomligt för att kunna spana och se faror eller hinder på kortare avstånd (upp till 500 meter). Tanken är att systemet ska nyttjas av jägare, friluftare eller räddningstjänst på land och ute på havs.

[I sammarbete med Task Force Ghost & vänner]

  • Thermal Field Auto

T.F.A kommer vara ett system som sätts på vanliga personbilar så att föraren kan upptäcka värmesignaturer så att de hinner bli varse om sin omgivning och förhindra viltolyckor. 

[I sammarbete med Task Force Ghost & vänner]

GrID

Vi samarbetar med

häng med på vårat äventyr!

Vi söker efter unga nytänkande som inte bryr sig om pengar. Det låter konstigt men om man inte tänker på pengar så hittar man andra sätt att kunna förverkliga sina mål – allt är gratis, det gäller bara att veta hur man ska skapa det!